Samarbetspartners

Vi är ett lokalt företag med globala kunder och samarbetspartners. Här presenteras ett urval.

Value Provider ABB

ARHO AB är auktoriserad medlem i ABB:s program, ABB Value Provider. Genom detta har ARHO tillgång till ABB:s kompletta portfölj. ABB Value Provider Program är ett globalt partnerprogram för systemintegratörer.
Auktoriseringsprogrammet är ett förfarande för att garantera att de tjänster kunden får från ABB Value Providers är på samma ledande nivå som kvaliteten på ABB-produkterna, både globalt och lokalt. ARHO AB är auktoriserade som ABB Value Provider och har djup kunskap om lokala marknader och är insatta i ABB:s produkter och processer.

Certified System Integrator Universal Robots

ARHO AB är en certifierad systemintegratör till Universal Robotar.
Universal Robots är pionjären inom kollaborativa robotar.
Certifierade systemintegratörer (CSI) är huvudsakligen regionalt baserade och finns för att skapa applikationer, ofta genom att integrera flera delar av hårdvara och mjukvara för slutkunden.

Integratörer gör detta genom att erbjuda teknisk rådgivning och "nyckelfärdiga" projektleveranser till slutkunder som vill etablera robotar i sin verksamhet – till exempel på en tillverkningslinje.

Vanligtvis använder kunderna integratörer eftersom de vet vad de vill ha, men inte hur de ska ta sig dit. Integratörer fyller i dessa luckor åt dem, stöder och ansvarar fullt ut för integrationsfasen och tillhandahåller utbildning och support till slutkunder. Integratörer är specialister på de applikationer de erbjuder. De kan därför fokusera sin djupa kunskap om specifika processer och branscher för att erbjuda skräddarsydda system och specialiserade industriella applikationer som skruvdragning, polering, bin-picking, limning, montering och slipning. Dessa applikationer är ofta integrerade via integratören, inklusive en programmerbar logikstyrenhet, kommunikationsprotokoll och, i allt högre grad, prediktivt underhåll.

System Integrator Robotize´s AMR

ARHO AB är en systemintegratör för Robotize.

System Integrator Agilox’s IGV

ARHO AB är en systemintegratör till Agilox
Vi på Arho AB är specialister på att designa och tillverka robotautomation och robotintegration som hjälper er att effektivisera er produktion och sänka era tillverkningskostnader.
Copyright © 2024 Arho AB