Robotar

Robotautomation och robotintegration som effektiviserar er verksamhet

Robotautomation

Automation av processer i tillverkningsindustrin bibehåller och ökar lönsamhet och eliminerar samtidigt många monotona och ohälsosamma arbetsmoment. Förpackningsmaskiner, hanteringsutrustning och industrirobotar är några exempel på automationsutrustning.
Moderna styrsystem kan hantera flera robotar och externa axlar från samma dator. Vi på Arho kan bygga komplexa anläggningar där flera robotar arbetar tillsammans och mäter, svetsar och plockar ut färdiga detaljer till pall.
Vi hjälper er med förstudier, projektledning och maskinanskaffningar. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi morgondagens produktionsanläggningar!

Robotintegration

Robotar har länge kunnat hjälpa människor med tungt arbete och repetitionsjobb med höga krav på precision. Vi är specialister på att integrera robotar för många olika arbetsuppgifter, där utrustning och robot optimeras till en anpassad helhet för att lösa arbetsuppgiften på bästa sätt.
Vi är återförsäljare av och systemintegrator för ABB, Robotize, Agilox och Universal Robots.
Genom Industri 4.0-automation integreras robotarna i processystemen. Vi skräddarsyr lösningar för era specifika behov och erbjuder komplett robotintegration, från kravspec till installation och tester. Kontakta oss för att diskutera ert projekt!

Logostiklösningar

Arho är pionjär inom autonoma robotsystem och gör logistiklösningar för produktion, både traditionella metoder och Industri 4.0-lösningar med AMR-robotar.

Vi hjälper er med:

Förstudier

Projektledning

Maskinanskaffning

Robotintegration

Vår erfarenhet och spetskompetens hjälper er effektivisera

Vi på Arho AB är specialister på att designa och tillverka robotautomation och robotintegration som hjälper er att effektivisera er produktion och sänka era tillverkningskostnader. Vi erbjuder skräddarsydd utrustning för automation och integration, logistiklösningar och även fixturer och specialmaskiner för olika branscher, som fordon, livsmedel, förpackningar och plast.
Arho har egen fabrik och tillverkning i Hallsberg, där vi har funnits sedan 1970-talet, och vi ingår i Fagertorp-koncernen. Vår långa erfarenhet har gett oss en bredd och en djup branschkunskap inom många olika områden.
Vår verksamhet drivs i enlighet med FN:s globala hållbarhetsmål.
Vi på Arho AB är specialister på att designa och tillverka robotautomation och robotintegration som hjälper er att effektivisera er produktion och sänka era tillverkningskostnader.
Copyright © 2024 Arho AB