Är du Arhos nästa mekanikkonstruktör?

 

Är du mekanikkonstruktör och trivs med att arbeta med olika typer av uppdrag? Vill du jobba med utveckling av robot- och automationslösningar för kunder inom bland annat fordons-, tillverknings-, verkstads- och livsmedelsindustrin? I rollen som mekanikkonstruktör hos Arho AB i Hallsberg är arbetsuppgifterna varierande och inbegriper allt ifrån större maskinkonstruktioner till ren finmekanik. Är detta något som du brinner för? Då kan det vara dig som vi på Arho AB, med hjälp av AxÖ Consulting, söker för anställning omgående.Placering:
Örebro län, Hallsberg
Bransch: Industri, produktion

Arho är specialister på robotintegration, robotautomation och fixturutveckling, de erbjuder skräddarsydd utrustning och ökad automationsgrad. Arho levererar specialmaskiner och automationslösningar till flera företag som satsar på utbyggnad och expansion för att producera i Sverige. Kunskapen hjälper företag i flera olika branscher där ökad automation ger ökad effektivitet. Exempelvis inom industri-områdena fordon, livsmedel, förpackningar och plast.

 

Vad innebär jobbet som mekanikkonstruktör?

I rollen som mekanikkonstruktör kan och får du ta ett stort ansvar. Inte enbart för konstruktion, utan även för direkt försäljning och projektledning för att ta affären från konstruktion via inköp och produktion till installation hos kund.

I de större kundprojekten jobbar du i nära samarbete med säljare och projektledare samt företagets produktionsenhet. Då Arho tillhandahåller kompletta produktionslösningar, och även själva utvecklar och tillverkar specialmaskiner och utrustning, är producerbarhet lika viktigt som funktion. I dessa projekt har du ansvar för mekanik-konstruktion samt att bistå företagets montörer vid installation.

 

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Ta fram konstruktionslösningar och tillverkningsunderlag.
  • Arbeta med problemlösning tillsammans med kollegor eller direkt med kund.
  • Ha leverantörkontakt gällande komponenter som är en del av din konstruktion.
  • I samverkan med kunden, ta fram och sälja Arhos lösningar.

 

Vem söker vi för detta jobb?

Vi ser att du är ödmjuk, social och lösningsorienterad som person. I rollen som mekanikkonstruktör är du även flexibel samt gillar att få sätta dig in i nya uppdrag – stora som små. Du är heller inte rädd för att rycka in där det behövs för att klara av en kritisk kundleverans.

För den som visar framfötterna finns även goda utvecklingsmöjligheter inom företaget!

 

Vi söker dig som:

  • Har några års erfarenhet av att arbeta som konstruktör eller produktionstekniker på ett tillverkande företag och söker nya utmaningar.
  • Tycker att Industry 4.0, kollaborativa robotar och att få jobba med applikationerna kring dessa verkar spännande.

 

Krav:

  • Minst två års erfarenhet av konstruktion / produktutveckling.
  • Kunskap om ett eller flera CAD-program.
  • B-körkort.
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal och skrift.

Det är en fördel om du har erfarenhet från arbete med utveckling eller tillverkning av automationsutrustning, maskiner eller fixturer för tillverkande industri eller om du har jobbat inom tillverkningsindustrin som exempelvis produktionstekniker.

Resor förekommer i rollen, mestadels över dagen, företrädesvis i Mälardalen då du besöker Arhos kunder för att diskutera lösning och då du deltar vid installation av utrustning.

Passar du in i vår beskrivning? Då är det ditt CV som vi vill läsa, gärna redan idag!

Verksamheten utgår från Hallsberg, söder om Örebro.
B-Körkort är ett krav.

 

Hur söker jag jobbet?

Registrera ditt CV via AxÖ Consultings hemsida. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande.

 

Om anställningen

Tjänsten är en rekrytering där vi på Arho AB samarbetar med AxÖ Consulting AB, har du några frågor kring tjänstens upplägg kan du fråga Linda Axäng på 079-3405442. Startdatum är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

AxÖ Consulting AB har mer än 20 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök gärna www.axoconsulting.se.

Mekanikkonstruktör

Sista ansökningsdag: 1/10-2017

Antal tjänster: 1

Lön: Månadslön enligt ö.k.

Frågor?
Linda Axäng, AxÖ Consulting AB
079-3405442

Ansök nu