Är du Arhos nästa mekanikkonstruktör?

 

Är du mekanikkonstruktör och trivs med att arbeta med olika typer av uppdrag? Vill du jobba med utveckling av robot- och automationslösningar för kunder inom bland annat fordons-, tillverknings-, verkstads- och livsmedelsindustrin? I rollen som mekanikkonstruktör hos Arho AB i Hallsberg är arbetsuppgifterna varierande och inbegriper allt ifrån större maskinkonstruktioner till ren finmekanik.

Är detta något som du brinner för? Då kan det vara dig som AxÖ Consulting, på uppdrag av Arho AB, letar efter!

Om tjänsten

I rollen som mekanikkonstruktör kan och får du ta ett stort ansvar. Inte enbart för konstruktion, utan även för direkt försäljning och projektledning för att ta affären från konstruktion via inköp och produktion till installation hos kund.

I de större kundprojekten jobbar du i nära samarbete med säljare och projektledare samt företagets produktionsenhet. Då Arho tillhandahåller kompletta produktionslösningar, och även själva utvecklar och tillverkar specialmaskiner och utrustning, är producerbarhet lika viktigt som funktion. I dessa projekt har du ansvar för mekanik-konstruktion samt att bistå företagets montörer vid installation.  

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Ta fram konstruktionslösningar och tillverkningsunderlag
  • Arbeta med problemlösning tillsammans med kollegor eller direkt med kund
  • Ha leverantörkontakt gällande komponenter som är en del av din konstruktion
  • I samverkan med kunden, ta fram och sälja Arhos lösningar

 Profil

Vi ser att du är ödmjuk, social och lösningsorienterad som person. I rollen som mekanikkonstruktör är du även flexibel samt gillar att få sätta dig in i nya uppdrag – stora som små. Du är heller inte rädd för att rycka in där det behövs för att klara av en kritisk kundleverans.

För den som visar framfötterna finns även goda utvecklingsmöjligheter inom företaget!

Vi söker dig som:

  • Har några års erfarenhet av att arbeta som konstruktör eller produktionstekniker på ett tillverkande företag och söker nya utmaningar.
  • Tycker att Industry 4.0, kollaborativa robotar och att få jobba med applikationerna kring dessa verkar spännande.

Krav:

  • Minst två års erfarenhet av konstruktion / produktutveckling.
  • Kunskap om ett eller flera CAD-program.
  • B-körkort.
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal och skrift.

Meriterande

Det är en fördel om du har erfarenhet från arbete med utveckling eller tillverkning av automationsutrustning, maskiner eller fixturer för tillverkande industri eller om du har jobbat inom tillverkningsindustrin som exempelvis produktionstekniker.

Information:

Resor förekommer i rollen, mestadels över dagen, företrädesvis i Mälardalen då du besöker Arhos kunder för att diskutera lösning och då du deltar vid installation av utrustning. 

Ansökan görs via www.axoconsulting.se. Vi arbetar med löpande urval och svarar gärna på frågor från dig. Ring eller mejla rekryteringskonsult Tobias Björk, tobias.bjork@axoconsulting.se tfn: 070-977 51 00. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande så ansök därför redan idag!

Om ARHO

ARHO är specialister på robotintegration, robotautomation och fixturutveckling. ARHO levererar specialmaskiner och automationslösningar till flera stora företag som satsar på kvalité, ergonomi och höjd produktion. Företagets kunskap hjälper företag i flera olika branscher exempelvis inom industriområdena fordon, livsmedel, förpackningar och plast. På ARHO finns möjlighet att ta del av den allra senaste kunskapen inom detta område, samtidigt som här finns genuin och bred erfarenhet, förvärvad genom flera decennier i branschen.

En stor del av verksamheten handlar om att producera och konstruera specialmaskiner och fixturer. Detta kräver nytänkande och uppfinningsrikedom och här blir du som montör en viktig del av vårt innovativa team.

Besök gärna Arhos officiella webbsida för mer information: ARHO.se