Erfaren montör till tillverkande produktion sökes

 

Är du tekniskt intresserad och praktiskt lagd? Vill du utvecklas och få chansen att vara en del av ett växande företag i Hallsberg? Just nu söker vi engagerade och arbetsvilliga montörer till Arho AB. Detta är en rekrytering med start omgående. Är du den vi söker? Skicka in en ansökan redan idag då platserna kan komma att fyllas innan sista ansökningsdagen!Placering:
Örebro län, Hallsberg
Bransch: Industri, produktion

Arho är specialister på robotintegration, robotautomation och fixturutveckling, de erbjuder skräddarsydd utrustning och ökad automationsgrad. Arho levererar specialmaskiner och automationslösningar till flera företag som satsar på utbyggnad och expansion för att producera i Sverige. Kunskapen hjälper företag i flera olika branscher där ökad automation ger ökad effektivitet. Exempelvis inom industri-områdena fordon, livsmedel, förpackningar och plast.

 

Vad innebär jobbet som montör?

I Arhos produktionsanläggning innefattas svets-, CNC och annan bearbetningsutrustning, det monteras även fixturer och specialmaskiner som företaget själv konstruerar.

Som montör jobbar du både med pneumatik, hydraulik och mekaniskt montage, ofta i samarbete med elektriker, PLC-programmerare eller andra specialister på sina respektive områden. Du kommer också i ditt arbete vara ute hos kunder för att hjälpa dessa med installation och utbildning. Jobbet är mycket omväxlande då vi jobbar mot kunder inom olika industrier. Det innebär att ingen fixtur och maskin vi bygger är den andra lik. För att denna tjänst ska passa dig ser vi gärna att du har en verkstadsmekanisk bakgrund alternativt att du tidigare arbetat som montör eller underhållstekniker i en tillverkande industri.

 

Vem söker vi för detta jobb?

Som person är du lösningsorienterad och självgående. Du ska också vara flexibel och samarbetar gärna med andra för att hitta bra konstruktions- och produktlösningar. För den som visar framfötterna finns goda möjligheter till personlig utveckling och utvecklingsmöjligheter inom företaget. Det är viktigt att du är en lagspelare som inte är rädd att hjälpa till där behovet finns för att klara en viktig kundleverans.

Verksamheten utgår från Hallsberg, söder om Örebro.
B-Körkort är ett krav.

 

Hur söker jag jobbet?

Registrera ditt CV via www.manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. När du skickat in din ansökan kommer du få några frågor att svara på. Dessa hittar du på din profil på Manpowers hemsida och på din mail.

 

Om anställningen

Tjänsten är en rekrytering där vi på Arho AB samarbetar med Manpower, har du några frågor kring tjänstens upplägg kan du fråga Alexander Eklöf på 019-16 65 77. Startdatum är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Montör

Sista ansökningsdag: Sök idag! Tjänsten tillsätts under ansökningstiden

Antal tjänster: 2

Lön: Enligt ö.k.

Frågor?
Alexander Eklöf
+4619166577
Alexander.Eklof@manpower.se

Ansök nu