Skicklig montör sökes till Arho AB i Hallsberg

 

Är du en vass montör som är erkänt duktig på att skruva och hitta lösningar på nya problem? Gillar du att jobba självständigt på ett företag som ständigt utvecklar nya produkter? Har du bred erfarenhet av montörsyrket och vill förstärka ARHO ABs framåtsträvande fabrik i Hallsberg? Då är detta tjänsten för dig!

Om ARHO

ARHO är specialister på robotintegration, robotautomation och fixturutveckling. ARHO levererar specialmaskiner och automationslösningar till flera stora företag som satsar på kvalité, ergonomi och höjd produktion. Företagets kunskap hjälper företag i flera olika branscher exempelvis inom industriområdena fordon, livsmedel, förpackningar och plast. På ARHO finns möjlighet att ta del av den allra senaste kunskapen inom detta område, samtidigt som här finns genuin och bred erfarenhet, förvärvad genom flera decennier i branschen.

En stor del av verksamheten handlar om att producera och konstruera specialmaskiner och fixturer. Detta kräver nytänkande och uppfinningsrikedom och här blir du som montör en viktig del av vårt innovativa team.

Arbetsbeskrivning

På ARHOs produktionsanläggning finns såväl CNC-styrda svarvar och fräsar som svetsar och annan bearbetningsutrustning. Som montör på ARHO förväntar vi oss att du kan mer än att följa en given instruktion. Vi söker därför en erfaren, självständig och innovativ montör som har förmåga att bistå med goda idéer och lösningar och därmed driva produktutvecklingen framåt.

Du kommer att jobba ihop med elektriker, PLC-programmerare och andra specialister och få möjlighet att ta dig an såväl pneumatik, hydraulik som mekaniskt montage. När våra kunder har behov av installation och/eller utbildning, kommer du att följa med ut till kund och bistå med detta. Hos oss är arbetet i allra högsta grad varierande då ingen produkt är den andra lik och vi jobbar med en rad olika kunder som har olika inriktning och behov. På ARHO får du därmed möjlighet att nyttja hela din kreativa bredd; att tänka nytt och praktiskt testa nya lösningar är en del av vardagen!

Kvalifikationer

  • Vi tror att du har en verkstadsmekanisk bakgrund eller att du har jobbat som montör eller servicetekniker i tillverkande industri
  • Du är kreativ och lösningsfokuserad
  • Du är självgående och trygg i din egen kunskap
  • Du bistår gärna med förslag och idéer
  • Du gillar att arbeta med andra för att lösa problem
  • Du är prestigelös och hjälper till där det behövs
  • Du har B-körkort

Information och ansökan

Urval sker löpande. Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker efter överenskommelse. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Michelle Hellman på telefonnummer 073-2362294 under v.32 och från v.33 och framåt Tobias Björk på AxÖ Consulting, på telefonnummer 070-977 51 00.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen med din ansökan!